Vloeren

Wij leggen altijd de mooiste vloer voor u, of het nu laminaat, lamelparket of massief hout is.

Laminaat

Kiest u voor kleurechtheid, onderhoudsarm, verhuisbaarheid, krasbestendigheid en een lage prijs? Dat is laminaat iets voor u! Het kan vrijwel overal en tegen bijna elk budget gelegd worden. Wel raden wij voor keukens en plaatsen waar veel gelopen wordt zoals entrees, een hogere kwaliteit laminaat aan met een zogenaamde HDF-tussenlaag. Elk laminaat heeft een zogenaamde gebruiksklasse die aangeeft hoeveel garantie de fabrikant geeft bij een bepaald gebruik. Vraag ons om informatie en advies!

Floorline 2009
Onze Floorline 2009-lijn is kwalitatief hoogstaand laminaat met een vochtwerende HDF-tussenlaag die bestand is tegen zwaar gebruik. Het is verkrijgbaar in populaire decoren, van keramisch design en effen tot houten decor met nervenstructuur en klassiek. Floorline 2009 is voorzien van een stiltelaag, de zogenaamde Silenziolaag, waarmee het loopgeluid gehalveerd wordt. Als het laminaat gecombineerd wordt met een Silenzio Plus onderlaag is er zelfs nog meer geluiddemping.

Lamelparket

Zoekt u een goede vloer die eruit ziet als een plankenvloer al dan niet compleet met V-groef? Lamelparketvloeren zijn voor alle typen ruimtes geschikt en kunnen met een geluiddempende ook in appartementen worden gelegd. De dikte van de toplaag van het lamelparket, de loopintensiteit, de hoeveelheid vuil in een ruimte en de afwerking bepalen de levensduur van dit type vloer. Een goede deurmat bij de entree en dagelijks wissen van de loopgedeeltes voorkomen al veel slijtage. Gemiddeld is een vloer na 6 tot 12 jaar toe aan een nieuwe schuur- en lakbeurt. Heeft u een geoliede vloer en houdt u deze goed bij volgens het advies dan is een schuurbeurt eigenlijk nooit nodig!

Massief

Zoekt u de koning van de vloeren van beuken, eiken of ander tophout? Onze Berg & Berg-vloeren komen uit Zweden en hebben een tussenlaag van langzaam gegroeid Noors hout dat een enorm stabiele en slijtvaste vloer oplevert. De afwerking gebeurt met luchtgedroogde olie wat een prachtige uitstraling geeft en beter te onderhouden is.